De Minicatalogus januari-april 2024 en de Jaarcatalogus 2023-2024 lopen binnenkort af!

Het is altijd weer jammer als een catalogus afloopt, maar laten we niet te lang treuren, want er komen weer prachtige nieuwe producten aan! Van 9 tot en met 30 april kun je je lievelingsproducten uit deze catalogi inslaan en tot wel 60% besparen op creatief basismateriaal! Waar wacht je nog op? Bestel snel en ga aan de slag met de verkoop! Een deel van de laatstekansproducten is immers alleen nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Bovendien gaan een aantal producten in prijs verhoogd worden met ingang van de nieuwe jaarcatalogus die op 1 mei ingaat. Dus NOG een reden om nu nog vlug wat producten in te kopen! Het gaat dan om de volgende producten:

 • Klassieke navulinkt
 • Stampin’ Blends
 • Bepaalde speciale inktsoorten
 • Embossingpasta 
 • Stampin’ Spots 
 • Kaartkarton
 • Bepaalde notitiekaartjes en enveloppen
 • Stans- en embossingmachines en platen
 • Ponsen
 • Bepaalde opbergmaterialen
 • Bepaalde gereedschappen
 • Bepaalde plakmiddelen

Wil je wat bestellen, ben er dan snel bij want de populaire producten vliegen de deur uit!

De snelste manier is om zelf rechtstreeks te bestellen op www.stampinup.nl en dan mij te kiezen als je demonstrator. Gebruik in dit geval niet de gastvrouwcode want dat is de verzamelbestelling (tenzij je geen verzendkosten wilt betalen EN je het risico wilt lopen dat het product al weg is als ik de verzamelbestelling doe).

Vind je het lastig om zelf via de site te bestellen, dan kan ik de bestelling ook voor je doen. Neem in dat geval contact met met op! Houd er rekening mee dat ook dan de verzendkosten voor jouw rekening zijn.

Ik ga in april in ieder geval nog even genieten van de producten die uit het assortiment gaan en daarna ga ik met heel veel enthousiasme verder met de producten die wel blijven en natuurlijk die mooie nieuwe dingen!!