Het thema voor deze swap werd deze maand bedacht door Anne Piérard namelijk : “Avontuurlijk”. En dat was best lastig!

Er is op dit moment een leuke stempelset met luchtballonnen (heel avontuurlijk!) in het assortiment maar die heb ik niet. Dus ik keek door mijn stempelsets: bloemen, vogeltjes, cake, flessen, hartjes… Aj.. niet veel avontuurlijks…

En toen bedacht ik me ineens dat ik op On Stage een pak DSP had gewonnen! Het Lily Pond DSP. Vrolijk papier met eendjes en vissen erop maar ook met een paar landschappen. Leuk om daar een uitgeknipte eend op te doen, maar we kunnen natuurlijk ook avontuurlijk gaan kamperen!

En zo’n tent maken is makkelijker dan je denkt! Ik plakte het paneel DSP op mijn kaartbasis van Pebbled Path kaartkarton. Daarop plakte ik nog een stuk Pebbled Path kaartkarton van 6cm x 6cm. En van dat stuk van 6cm maakte ik daarna een tent door langs de onderrand van het vierkant door de voorkant van de kaart te snijden en verticaal door het midden van het vierkant ook door de voorkant van de kaart te snijden. Daarna heb ik nog wat rillijntjes gemaakt van middenboven naar de onderste zijkanten en klaar was mijn tent!

Door het gat van de tent stempelde ik daarna de spreuk die dus ook aan de binnenkant te zien is. Wat Brushed Brass Butterflies maken mijn kaartje af.

Deze kaart ging vorig weekend op de bus en de afgelopen week kreeg ik mijn swapkaart van Anne Piérard:

Een heel toepasselijk kaartje want Peter en ik houden erg van wandelen in de natuur. We gaan misschien niet zo bepakt en bezakt op pad als op de kaart maar bij zonnig weer heb ik zeker wel zo’n hoed op! Dankjewel Anne!