De schets voor de Facebook live uitzending van Prulleke ziet er eenvoudig uit.. Maar is dat ook zo? Ik vond van niet!

De drie rechthoeken lijken vanachter een strook aan de linkerkant te komen en mijn brein kan echt niks bedenken om dat tot een mooie kaart te maken. En dus heb ik de rechthoeken losgelaten en er bloemen van gemaakt.

Met de Artistically Inked stempelset ben ik begonnen om de strook aan de linkerkant te maken. De langwerpige stempel heb ik daarvoor twee keer gestempeld met Old Olive inkt aan de linkerkant van een stuk Basic White kaartkarton. Daarna stempelde ik de grote bloem in Crushed Curry gevolgd door de twee rozen en het hart van de gele bloem in Real Red inkt. Tot slot heb ik met Garden Green de blaadjes gestempeld.

Toen dit af was vond ik het eigenlijk veel mooier als de strook niet links van de kaart komt maar juist onder. En dus heb ik de schets van Leonie 90% gedraaid. Daardoor werd ook meteen duidelijk waar ik de tekst zou gaan neerzetten : goud embossed in de rechteronderhoek over het gestempelde deel heen. Omdat ik dat nog niet genoeg goud vond heb ik daarna nog een stuk Simply Elegant Trim om het witte paneel gestrikt.

Dat geheel kon op een kaartbasis van Real Red kaartkarton. Wat vind jij? Duidelijk genoeg dat de schets het uitgangspunt voor mijn kaart was?