De kaart die ik begin vorige maand van Matty de Jager kreeg was inspiratie voor deze kerstkaart.

Deze onmogelijke kaart wordt gemaakt uit 1 A6 kaartkarton (in mijn geval Pool Party) plus nog een strookje voor de tekst. En als je naar de kaart kijkt denk je in eerste instantie : “Dat kan toch niet??”. Maar geloof me! Het is veel makkelijker dan je denkt!

Op de site van Karen Titus staan wat foto’s maar ook een filmpje en allerlei versies voor inspiratie.

Het DSP wat ik gebruikt heb is het Let’s go fishing DSP, de Merry Christmas is van de More Wishes stempelset en het peperkoek huisje is uit de So Very Merry stempelset.

Het lint had ik nog liggen van de Sale-a-Bration en is het Pool Party Crinkle ribbon. Dat lint is helaas niet meer te bestellen, maar als je bij mij een bestelling doet kun je bij me aangeven dat je nog een stuk van dit lint wilt hebben. Ik heb nog genoeg 😉

Het peperkoekhuis heb ik trouwens ingekleurd met de Stampin’ Blends : Pool Party, Real Red en Pecan Pie. Verder heb ik de twee cirkel ponsen (2″ en 2 3/8″) gebruikt.