Omdat dit de laatste maand is voor heel veel producten wil ik er graag nog een keer mee ‘spelen’.

Als ik de kaart hier rechts in de opdracht zie dan vallen mij een aantal dingen op : de gouden embossing als achtergrond, een rond label met daarachter een lintje en de takjes rond het label. Ik denk dat de Enduring Beauty stempelset heel mooi zou zijn als achtergrond maar deze gaat mee in de volgende catalogus. En ik wilde nog zo graag de producten laten zien die vanaf mei niet meer te koop zijn. En dus koos ik voor Sweet Citrus. De citrusvruchten in deze stempelset zouden volgens mij een hele leuke achtergrond zijn. En dus ging ik aan de slag met de stempelset, Very Vanilla kaartkarton, Versamark inkt, gouden embossingpoeder en een heatgun.

Het resultaat vind ik echt geweldig! Het subtiele relief wat je krijgt met heat embossing past gewoon perfect bij de structuur van veel citrusvruchten!

Met de 2 3/8″ cirkel pons ponste ik een label uit Very Vanilla kaartkarton. Daarop stempelde ik met Lemon Lime Twist inkt de tekst uit de Sweet Citrus stempelset. Vervolgens stempelde ik met diezelfde kleur inkt de blaadjes op een restje Very Vanilla kaartkarton en de bloemetjes op een restje Basic White kaartkarton. De blaadjes en bloemetjes moest ik daarna uitknippen omdat er geen stans voor de bloemetjes en blaadjes is (wel voor de citrusvruchten, in combinatie met een embossingfolder!).

De gouden achtergrond heb ik op een kaartbasis van Lemon Lime Twist kaartkarton geplakt. Daarna heb ik wat Satin Edged Ribbon achter het label geplakt en daarna het label met dimensionals op de kaart geplakt. De blaadjes kregen met mijn vouwbeen wat rondingen waarna ik deze met glue dots heb vastgeplakt. En als laatste heb ik de bloemetjes met glue dots opgeplakt.