Vlak voor Pasen ben ik met mijn zus gaan shoppen en kocht ik een zomerse broek met een hele leuke kleurencombinatie!

En met die kleurencombinatie ging ik aan de slag. Verder was ik ook geinspireerd door de layouts die in de nieuwe jaarcatalogus staan en vond ik dat ik Bottled Happiness nog niet genoeg gebruikt had voordat deze uit het assortiment gaat.

Mijn kaartbasis is gemaakt van Boho Blue kaartkarton. Daarop zitten strookjes van het 2023-2025 In Color DSP (2.5 x 13.3 cm) en ik sneed alvast het voorste paneel uit Basic White kaartkarton (7.3 x 10.5 cm).

Op dat stukje Basic White stempelde ik eerst de bloemen uit Bottled Happiness in Boho Blue en Pebbled Path inkt en daarna stempelde ik met afgestempeld Pebbled Path inkt de fles en met de ‘volle’ Pebbled Path inkt de contouren van de fles. Het labeltje heb ik met Boho Blue op een restje Basic White kaartkarton gestempeld en uitgeknipt.

Het paneel heb ik daarna nog langs mijn Boho Blue inktpad gestreken zodat er een subtiel randje langs zit en het contrast met de ondergrond net iets duidelijker is waarna ik het paneeltje met dimensionals op de kaart heb bevestigd.

Ik vond dat er daarna nog wel wat bling op kon en dus heb ik alle bloemetjes een blingsteentje gegeven en rechts onder op het paneel nog 3 grotere blingsteentjes op een rijtje geplakt.