Deze kaart is voor mensen die geen kerst vieren maar wel nieuwjaar.

Deze stempelset zat ooit in een najaarscatalogus maar hoe fijn is het dat deze set nu als Online Only artikel nog steeds te koop is! Want deze voorwerkshow is toch nog steeds hartstikke leuk!

Ik ben nogal los gegaan met de inktkleuren in combinatie met de verschillende vuurwerk stempels in de Light the Sky stempelset : Blueberry Bushel, Balmy Blue, Melon Mambo, Real Red, Lemon Lime Twist, Granny Apple Green en Crushed Curry.

Het paneeltje Basic White waarop ik het vuurwerk heb gestempeld kon daarna op een kaartbasis van Blueberry Bushel kaartkarton. Uit een restje van datzelfde kaartkarton ponste ik een hexagon met de Heartfelt Hexagon punch. Met diezelfde pons ponste ik nog een hexagon uit Basic White kaartkarton en daarop stempelde ik de tekst in Blueberry Bushel inkt.

De twee hexagons heb ik schuin van elkaar tegen elkaar geplakt en dat geheel kon met dimensionals op de kaart.

Deze kaart leent zich prima voor massa productie. Je stempelt een heel A4 vol met vuurwerk, snijdt het in 4 delen en je hebt binnen de korste keren 4 kaarten af!