Deze maand zijn de retiringlijsten uitgekomen, en in die lijsten zitten ook sets die je nauwelijks hebt gezien maar wat eigenlijk echte pareltjes zijn.

In april dan is het altijd een beetje afscheid nemen van stempelsets die je te weinig gebruikt hebt en die in mei uit het assortiment gaan. Natuurlijk zijn die stempelsets volgend jaar ook nog te gebruiken, maar dan zijn ze niet meer te bestellen en dus laat ik ze niet meer zien.

Vanaf vandaag ga ik elke maand meedoen aan de Stempel Schatten bloghop waar het hele jaar door dus verborgen pareltjes uit de catalogus worden getoond. Elke 2e maandag van de maand om 19:30 komt deze bloghop live en kun je inspiratie opdoen bij meerdere Stampin’ Up! demonstrators in het thema van die maand.

Als ‘pareltjes’ koos ik voor Bottled Happiness, Onvergetelijk Feestelijk voor de tekst en gebruikte ik Vellum Basics DSP in de achtergrond. Allemaal producten die ik te weinig heb gebruikt het afgelopen jaar en nu nog vlug even wil gebruiken voordat ze dus uit het assortiment gaan.

Als kleurencombinatie koos ik voor de blauwtinten uit de In Colors die ook uit het assortiment gaan. En dus is de kaartbasis Starry Sky kaartkarton en heb ik twee strookjes gesneden uit Orchid Oasis kaartkarton en Tahitian Tide kaartkarton. Op die manier kan ik namelijk mijn Vellum onzichtbaar vastplakken op de kaartbasis.

Op het brede strookje Tahitian Tide heb ik eerst nog een tekst uit Onvergetelijk Feestelijk gestempeld in Starry Sky inkt.

De flessen heb ik daarna gestempeld in de inktkleuren die ik hiervoor al noemde. Maar in plaats van rechtstreeks mijn stempel te stempelen op een restje Basic White kaartkarton heb ik eerst nog even ‘gestempeld’ op de bloemen uit de Bottled Happniess stempelset. Als je daarna pas op je Basic White stempelt dan zie je dus nog wat van dat bloempatroon op je afdruk. Dat wordt ook wel de Kissing Techniek genoemd. Ik vond het wel grappig om op die manier toch nog wat dimensie toe te voegen aan het geheel.

De flessen heb ik daarna geplakt met lijm of met dimensionals zodat er ook nog wat diepte in de kaart komt.

Tot zover mijn kaart. Maar zoals ik al schreef is dit een bloghop! En dus zijn er nog een aantal andere demonstrators die jouw willen inspireren met dit thema. Klik hieronder op “Next Blog” om naar de volgende deelnemer te springen. Als je dat telkens blijft doen, dan kom je uiteindelijk weer op deze blog uit. Veel plezier en vergeet niet om wat commentaar achter te laten bij de verschillende deelnemers. Dat vinden we allemaal erg leuk!