Waarom deze layout een Fractured Card (gebroken kaart) heet weet ik niet, maar ik vind het wel een leuk ontwerp!

De kaart ziet er in ieder geval best ingewikkeld uit en het grappige is : dat is hij dus totaal niet!

De kaartbasis is deze keer Pebbled Path kaartkarton met daarop een paneeltje Pebbled Path Tartan Foil Speciality Paper. (Jij dacht dat we dat DSP moesten gaan snijden in gekke hoeken?? Nee dus !! 😀 )

Met een van de stansen uit de Stylish Shapes Dies heb ik een vierkant gestanst uit Basic White kaartkarton. Hierop heb ik met Memento inkt de klokken en de tekst gestempeld. Beide komen uit de So Very Merry stempelset. Toen de inkt gedroogd was kon ik de klokken inkleuren met Stampin’ Blends markers. Hiervoor gebruikte ik de kleuren Pebbled Path en Real Red. Het vierkantje kon ik daarna op de kaart plakken.

Vervolgens heb ik smalle strookjes Real Red kaartkarton gesneden en deze langs mijn vierkantje op de kaart geplakt. Alles wat daarna over de rand van mijn kaart zat heb ik afgeknipt.

Tot slot heb ik nog wat matte puntjes opgeplakt en daarmee vond ik deze kaart af!

TIP : als je de strookjes niet tot het uiteinde van je kaart wilt hebben maar tot de rand van je DSP, plak je paneeltje DSP dan nog niet op je kaartbasis maar maak eerst de rest. Je kunt de smalle strookjes dan langs de rand van je DSP afknippen en dat geheel dan op je kaartbasis plakken.

Ow.. en als jij wel weet waarom dit een fractured card heet, dan hoor ik dat graag in het commentaar hieronder!