Niet alleen Leonie en haar opdrachten zijn inspirerend.. Ook de andere kijkers geven mij inspiratie!!

Vandaag is er geen Prulleke Facebook live, maar dat geeft mij de mogelijkheid om een kaartje te laten zien wat geinspireerd is op een inzending van Matty de Jager vorige week. Zij gebruikte namelijk de Drizzling Droplets achtergrondstempel waardoor de bubbels niet van boven naar onder vallen maar van onder naar boven gaan. En ineens zag ik daar luchtbelletjes in!

Mijn hersens begonnen te draaien: luchtbelletjes, aquarium, vissen!!
Diezelfde avond heb ik nog deze kaart gemaakt!

Deze kaart begon ik met een paneel Basic White kaartkarton waar ik met Boho Blue de Drizzling Droplets op gestempeld heb. Vervolgens pakte ik een design uit het Let’s go Fishing DSP en stanste daar met de Deckled Circle Dies een cirkel uit. Vervolgens pakte ik een ander design en knipte daar verschillende vissen uit die ik op het Basic White paneel heb geplakt. Ik heb ook vissen uitgeknipt die op de rand van het papier afgedrukt waren zodat de vis niet helemaal te zien is. Want die vis zwemt bij mij ook gewoon net uit beeld 😀

Het Basic White paneel heb ik daarna op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton geplakt en het DSP paneel met Foam Adhesive Strips zodat het wat diepte krijgt.

De tekst komt uit de stempelset Vrolijke viooltjes en deze heb ik met Boho Blue inkt gestempeld op nog een ander design uit het DSP. Ik heb het daarna uitgeponst met de Double Oval Punch en met dimensionals op de kaart geplakt.

En daarmee vond ik mijn kaart af! Zo zie je maar : je hoeft echt niet mee te doen met de wekelijkse opdrachten die Leonie geeft. Maar gewoon kijken naar wat Leonie maakt maar ook wat andere kijkers hebben gemaakt is net zo leuk! En het inspireert jou misschien tot het maken van een andere kaart!
Volgende week is Leonie weer terug en dan is er een 3-op-een-rij opdracht. Dat is ook altijd weer een feest om naar te kijken.