Stampin’ Up! Only Challenges bestaat alweer 15 jaar. En het thema is deze keer een schets. Dit is de kaart weermee ik mee doe!

De schets is vrij eenvoudig : een liggende kaart met twee driehoeken aan tegenover liggende hoeken waardoor er een streep van linksboven naar rechtsonder loopt. In plaats van echt twee driehoeken te snijden uit bijvoorbeeld DSP heb ik besloten om mijn ‘driehoeken’ te stempelen op een heel paneel DSP.

Omdat het gele paneeltje uit de nieuwe jaarcatalogus komt (Lily Pond Lane DSP) besloot ik om de rest van de kaart in dezelfde kleurencombinatie te doen als het DSP : Granny Apple Green, Gray Granite, Pretty Peacock en Pretty in Pink (het DSP heeft ook nog Balmy Blue en Peach Pie, maar die heb ik voor nu weggelaten).

Mijn kaartbasis is Gray Granite kaartkarton. Daarop zit dus een van de designs uit het Lily Pond Lane DSP. Daarop heb ik met Pretty Peacock inkt de bloemen en blaadjes gestempeld uit de Petal Park stempelset.

Daarna heb ik met de andere stempels uit die stempelset de bloemen en blaadjes ingekleurd met Pretty in Pink en Granny Apple Green inkt.

Vervolgens heb ik de tekst uitgestanst uit de Wanted to Say stansen. De achtergrond is in Gray Granite kaartkarton en daarop zit Pretty in Pink kaartkarton waar ik voor de zekerheid nog wat adhesive sheet achter heb gedaan. Als je de tekst uit de stans haalt heb je meteen een sticker waardoor je niet meer hoeft te prutsen met lijm op die smalle strookjes papier.

De tekst heb ik daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

Wat denken jullie… moet er nog bling bij?