Na een weekje vakantie is Leonie weer terug. Deze week is het thema 3-op-een-rij. En dit is mijn kaart voor haar uitdaging.

Ik koos voor de regel Laatste kans artikel (de nieuwe catalogus gaat vandaag in, dus het kan eigenlijk net niet meer, maar ik doe het lekker toch!) – Vogel – Zomaar.

Op een paneeltje Basic White begon ik met het stempelen van de Rays of Light achtergrond stempel met Daffodil Delight inkt. Met mijn Stampin’ Brayer maakte ik daarna ‘gras’ door Granny Apple Green en Lemon Lime Twist inkt over het onderste deel van mijn paneeltje uit te rollen.

De kleine bloemetjes uit Tuinfluiters heb ik vervolgens verspreid over het gras gestempeld met Berry Burst en Melon Mambo inkt.

De wolken heb ik uitgeponst met de Cloud Punch uit wat restjes Basic White. Deze heb ik langs de rand van mijn paneeltje geplakt en het deel wat overhing heb ik weggeknipt.

Daarna heb ik het vogeltje geponst met de Songbird builder Punch uit Berry Burst, Melon Mambo en Daffodil Delight kaartkarton. De oogjes (uit Tuinfluiters) heb ik met Memento inkt gestempeld. Het leuke van zo’n ‘builder’ pons is dat je zelf je vogeltje nog kunt samenstellen. In mijn geval plaatste ik de vleugeltjes zodat mijn vogeltje vliegt, maar dat bepaal je dus helemaal zelf!

Het paneeltje plakte ik op een mat van Daffodil Delight kaartkarton en dat geheel ging op de kaartbasis van Berry Burst kaartkarton. Ik word nog steeds vrolijk als ik naar dit kaartje kijk met de frisse lente kleuren!