Vaak zie ik ergens een mooie kleurencombinatie. Mijn verbazing was groot dat de Praxis gewoon een kaartschets geeft!

Altijd als ik ergens heen ga, kijk ik om me heen of ik datgene wat ik zie kan gebruiken als inspiratie voor een kaart. Meestal is dat een kleurencombinatie maar dit keer is het gewoon een kaartschets! Ik kon bijna niet geloven wat ik zag toen ik de Praxis in Eindhoven binnen stapte.. Staat daar nu echt een kaartschets?? Ja dus!

Ik begon deze keer met een stempel van Enduring Beauty en de bijpassende decorative Masks. Ik stempede de stempel in Pebbled Path inkt op een stuk Basic White kaartkarton. Daarna heb ik de nieuwe In Colors gebruikt in combinatie met blending brushes en de decorative masks om de bloemen in te kleuren.

Daarna heb ik een van de cirkels uit Deckled Circles Dies gebruikt om een deel van mijn gestempelde en ingekleurde afbeelding uit te stansen. Een iets kleinere stans gebuikte ik om nog een cirkel Basic White kaartkarton uit te stansen waarop ik mijn verjaardagstaart met kaarsje heb gestempeld. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Petunia Pop en Peach Pie en de stempelset Vol Verrassingen.

Diezelfde stempelset en Petunia Pop inkt gebruikte ik voor de teksten op mijn kaart. Deze stempelde ik rechtstreeks op mijn kaartbasis van Pretty in Pink kaartkarton.

Om mijn cirkels wat meer accent te geven heb ik ze door mijn Petunia Pop inktpad gerold. Daarna kon ik de grote cirkel opplakken en de kleinere met dimensionals daaroverheen. Het kleine randje van de grote cirkel wat overhing kon ik gemakkelijk afknippen.