Het thema van deze maand is bedacht door Marissa de Bruijn en is : Maak een kaart helemaal in het wit.

Voor de tekst, bling en lint mochten we nog 1 andere kleur gebruiken, maar het wit moest overheersen. Nou.. dat heb ik denk ik wel gedaan! Als je geen kleur kunt gebruiken in je kaart, dan moeten de onderdelen op je kaart op een andere manier aandacht vragen. En in mijn geval heb ik dat gedaan door met vormen en structuren aan de gang te gaan.

Op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton zit een paneeltje Basic White kaartkaron met daarop een driehoek Textured Shimmer Paper.

Daarop zit een cirkel Basic White die ik uitgestanst heb met een van de Deckled Circle dies en daarna relief heb gegeven met de Leaf Fall 3D embossingfolder

Tot slot heb ik een smal strookje Basic White bestempeld met een tekst uit de Sending Smiles stempelset (ik kwam er te laat achter dat deze set sinds 1 mei retired is..) in Memento zwarte inkt. Ik heb het strookje aan een kant dezelfde schuinte gegeven als de driehoek en daarna heb ik het strookje met mini-dimensionals op de kaart geplakt.

Opdracht geslaagd : witter dan wit kan ik deze kaart niet maken!

Het leuke aan een swap is dat je daarna ook een kaart in dit thema weer terug krijgt. En het is telkens weer een verrassing wat iemand anders met hetzelfde thema doet. Deze keer kreeg ik een swap van Corrie van Erve. Ze heeft een meerlagige stans op de achtergrond gebruikt waardoor de bloemen werkelijk prachtig zijn. En het roze knalt er dan nog eens extra uit. Bedankt Corrie!

Ik heb op de Prulleke Fans Facebook groep ook de andere inzendingen gezien en eigenlijk zijn ze stuk voor stuk fantastisch! Ik heb nooit gedacht dat je zulke mooie kaarten kunt maken door voornamelijk wit te gebruiken. Misschien ga ik dit thema nog een keer gebruiken.