Kerststempels kun je soms ook voor andere kaarten gebruiken en een stempelset zonder kerstverwijzingen kun je best gebruiken voor je kerstkaart!

De nieuwe nederlandstalige stempelset Fantastische Felicitaties bevat een aantal superleuke teksten voor allerlei feestelijke gelegenheden. Maar toen ik de stempel HOERA zag dacht ik meteen.. Die HO uit HOERA kan ik ook gebruiken voor een kerstkaart!

Op een paneeltje Basic White kaartkarton stempelde ik telkens alleen de eerste twee letters van de stempelset in Memento zwarte inkt. Daarna heb ik de bijpassende stempel gepakt en met Real Red de gestempelde woordjes ingekleurd. Met een mat van Real Red kaartkarton kon dit als geheel op mijn kaartbasis van Balmy Blue kaartkarton.

Bij de woorden HO HO HO hoort natuurlijk een kerstman! Deze heb ik uit de So Very Merry stempelset gepakt en met Memento zwarte inktgestempeld op een restje Basic White kaartkarton. Ik heb hem daarna uitgeknipt zodat ik met mijn allergrootste cirkelpons (2 3/8″) nog een cirkel van Balmy Blue kaartkarton voor erachter kon ponsen. Ik heb de afbeelding ingekleurd met Stampin’ Blends markers : Real Red, Balmy Blue, Pecan Pie en SU1000 (voor het gezicht). Beide cirkels heb ik op elkaar geplakt en daarna met dimensionals op de kaart vastgezet. Wat Glossy Dots maken de kaart af.