Deze week is het thema bij Prulleke Live: CASE de catalogues. En dit is mijn kaart.

Op de een of andere manier vond ik hem lastig deze keer. Welk element uit de kaart moest ik nu nemen? De kleurencombinatie (de nieuwe In Colors) , de layout, een klein onderdeel uit de kaart? Uiteindelijk heb ik me grotendeels aan de layout gehouden, gedeeltelijk een de kleurencombinatie en ik heb zelfs dezelfde stempelset gebruikt voor de tekst 😀

Deze keer begon ik met uitzoeken welk papier ik zou gebruiken voor de strook en welk bloemen/blaadjes ik achter de tekst zou doen. En DAT was nu net het moeilijkste! Ik heb nog niet zoveel DSP gekocht uit de nieuwe catalogus maar gelukkig is er wel wat meegegaan. En dus kon ik gebruik maken van het Nature’s Sweetness Specialty DSP. Een strookje van het gouden dsp met takjes EN een uitgestanste bloem (Jaaa, de Lovely & Sweet Dies die passen bij de stempelset passen ook op het DSP!)

De bloem heb ik gedeeltelijk ingekleurd met Stampin’ Blends markers Pretty in Pink en Shy Shamrock. Daarna gebruikte ik dezelfde stansenset om ook nog wat bloemetjes en het label uit te stansen in Pretty in Pink kaartkarton. Omdat ik toch aan het stansen was heb ik daarna met de Unbounded Love Dies nog wat takjes en blaadjes uitgestanst in Shaded Spruce en Shy Shamrock kaartkarton.

Op het labeltje heb ik met Shaded Spruce een tekst gestempeld uit de Liefde en Lichtpuntjes stempelset (als je goed kijkt zie je dat ik eerst gestempeld heb in Pretty in Pink inkt, maar dat vond ik te licht)

Daarna sneed ik een kaartbasis van Extra Stevig Basic White en een mat van Basic White kaartkarton.

En toen was het een kwestie van alle onderdelen op en onder elkaar te leggen om te zien of er nog iets miste. Voor mijn gevoel moesten er nog wat spetters op (die zitten ook op de oorspronkelijke kaart!) dus met mijn Stampin’Blends marker Pretty in Pink heb ik nog wat gespetterd waarna ik alles kon gaan plakken.
De takjes heb ik maar aan 1 uiteinde wat inkt gegeven zodat ze wat omhoog kunnen komen. Het labeltje kreeg dimensionals en toen vond ik het kaartje klaar.

Ik ben er zelf niet helemaal tevreden over maar ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe ik het beter zou kunnen doen zonder te veel af te wijken van de voorbeeldkaart. En ach.. niet alle kaarten kunnen toppers worden toch?