Deze kaart is een CASE van een mede-deelneemster van de Stampin’ Hop! Instahop van afgelopen December : Marlieke Smetsers.

Ik vond het zo’n leuk kaartje dat ik toen al wist dat ik dit een keer zou gaan namaken. Helaas heb ik niet dezelfde producten als zij gebruikte maar de stempelse Sparkling Snowflakes komt behoorlijk in de buurt!

Op een paneel Basic White van 11cm x 11cm heb ik met Blueberry Bushel inkt de tekst gestempeld en afgestempeld. Daardoor krijg je meerdere tinten. Een afgestempelde sneeuwvlok heb ik daarna tussen de tekst gestempeld.

Op een reststukje Basic White heb ik de grotere sneeuwvlok gestempeld (en de achtergrond daarvan met een afgestempelde afdruk) Deze heb ik uitgeknipt want er zijn geen coordinerende stansen van. De vorm is gelukkig niet heel moeilijk uit te knippen 🙂

De kaartbasis is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton van 12cm x 24cm met een rillijn op 12cm. Daarop zit een mat Blueberry Bushel kaartkarton. Het gestempeld paneel had ik daarna vastgeplakt waarna ik bedacht dat ik dat paneel eigenlijk nog met een embossingfolder wilde bewerken.. Te laat!
Wat spetters met de Blueberry Bushel Stampin’Write marker geven het daarom dus toch wat meer. Tot slot heb ik de grotere sneeuwvlok met dimensionals op de kaart geplakt.