De Everyday Details stempelset valt op het eerste gezicht misschien niet zo op, maar het is zo’n leuke stempelset!

Welkom op de nieuwe Stempel Schatten bloghop waarin meerdere Stampin’ Up! demonstrators je de verborgen pareltjes uit de catalogus laten zien. Stempelsets die misschien niet opgevallen zijn of die al wat ouder zijn en daarom wat verloren zijn geraakt door de nieuwe stempelsets. Hoe dan ook : het zijn werkelijke Stempel Schatten die je niet mag vergeten!

Dit keer is het thema Vier het voorjaar, met als extra challenge om de subtiele kleurenfamilie te gebruiken.

Ik ben echt fan van de combinatie Lost Lagoon en Pool Party dus die keuze was vlug gemaakt. Bovendien zijn er vogels die lichtblauwe eieren leggen (merels en roodborstjes bijvoorbeeld)! Ik wist namelijk al dat ik de stempelset Everyday Details wilde gebruiken. De stempelset zelf is je misschien niet zo opgevallen maar het is echt voor vanalles te gebruiken. En de bijbehorende stansen!! Die MOET je gewoon hebben want die zijn werkelijk overal voor te gebruiken!

Ik begon deze keer met een kaartbasis van Pool Party kaartkarton. Ook sneed ik een iets kleinere mat Pool Party kaartkarton waar ik met een van de stansen uit de Everyday Details Dies een patroontje in gestanst heb. Dit paneeltje kon daarna met dimensionals op mijn kaartbasis.

Met de grootste ronde stans uit de stansenset heb ik uit Basic White een cirkel gestanst en deze bestempelt met een stempel uit de Everyday Details stempelset in Pecan Pie inkt. Deze heb ik daarna ingekleurd met Stampin’ Blends markers Lost Lagoon, Pool Party en Pecan Pie. De cirkel kon daarna ook met dimensionals op mijn kaart.

Tot slot stanste ik met de kleinste rechthoekige stans uit de eerder genoemde stansenset en Lost Lagoon kaartkarton een rechthoek. Deze heb ik met een tekststempel uit Everyday Details, Versamark inkt en wit embossingpoeder bewerkt. Ik deed er een stukje Polka Dot trim achter en plakte het labeltje op de kaart.

Ik wil je bedanken voor je bezoekje aan deze bloghop. Voor meer inspiratie in dit thema wijs ik je door naar mijn collega demonstratrices die ongetwijfeld ook hele leuke projecten hebben gemaakt! Ik wens je nog veel plezier!