Met deze kaart doe ik deze week mee met Prullekes Kleurencombinatie.

De kleurencombinatie die Leonie François deze keer heeft uitgekozen vind ik echt prachtig. Ik ben helemaal niet zo van die roze tingen maar in combinatie met die zeegroene kleuren is het toch geen ‘zoete’ combinatie.

Ik koos voor een nieuwe stempelset genaamd Encircled in Nature. De twee roze tinten zouden dan een zonsondergang-achtergrond zijn waar de groene tinten in de voorgrond de bomen konden zijn. En zo ben ik aan de gang gegaan:

Ik heb uit Masking Paper een cirkel geponst met mijn 2 3/8″ cirkelpons en deze op een paneeltje Basic White geplakt. Vervolgens kon ik met Blending Brushes en de inktkleuren Petal Pink en Flirty Flamingo een cirkel vullen met warme kleuren.
Ik had alleen niet zo goed opgelet: de afbeeldingen van de stempels op de voorkant van de stempelset waren afgedrukt op 75%. Dus toen ik daarna de cirkelvormige stempel uit de stempelset eromheen wilde stempelen bleek mijn ‘geblende’ cirkel te klein te zijn… Ik besloot de takkencirkel dus meerdere keren te stempelen in Summer Splash om het verschil wat minder groot te maken. Ook heb ik met mijn blending brush nog wat Flirty Flamingo rondom de cirkel aangebracht zodat ook daar nog wat extra kleur zit.

Vervolgens heb ik de dennebomen met Pretty Peacock gestempeld (en afgestempeld). Op die manier krijg je een mooi doorkijkje. De maan en sterren heb ik met Flirty Flamingo inkt gestempeld.

Met Pretty Peacock heb ik daarna nog de tekst gestempeld en met wat Petal Pink steentjes met folie accenten omringt.

Het bestempelde paneel heb ik daarna op een mat Summer Splash kaartkarton geplakt en dat weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Er zitten wat kleine foutjes in de kaartjes maar al met al ben ik er toch best tevreden over. En ik denk dat ik met deze set ook hele mooie kerstkaarten zou kunnen maken. Hou mijn blog in de gaten!