Het is weer de derde vrijdag van de maand en dus gaat op Instagram de Stampin’ Hop! Instahop live. Dit keer is het thema in Colors.

In de nieuwe jaarcatalogus die begin mei uitkwam zijn maar liefst 6 nieuwe kleuren gekomen. Niet alleen hebben we 5 nieuwe In Colors gekregen (ter vervanging van de In Colors 2022-2024 die uit het assortiment gingen) maar we hebben ook nog 1 basiskleur erbij gekregen : Basic Beige. En deze wilde ik ook laten zien.

Dus mijn kaartbasis en de uitgestanste vormen (uit de Irresistible Blooms Dies) zijn Basic Beige kaartkarton. Een prachtige neutrale lichtbeige tint die eigenlijk overal bij past!

En dan de 5 nieuwe In Colors… Ik ben echt fan van deze kleuren : ze voelen lente/zomers aan en passen perfect in de kleine gaatjes van het huidige kleurenpalet van Stampin’ Up!

En omdat deze kleuren ook heel goed passen bij bloemen heb ik de stempelset Blij en Bloemrijk erbij gepakt om op Basic White kaartkarton de bloemen en blaadjes te stempelen in de nieuwe In Colors. Deze heb ik daarna met de schaar uitgeknipt. De Irresistible Blooms Dies hebben ook stansen om de bloemen en blaadjes uit te stansen maar de vormen zijn zo eenvoudig dat je ze ook gemakkelijk met een schaar even uitknipt.

Het labeltje heb ik uit een strookje Basic Beige kaartkarton waar ik met de Happy Labels Pick-a-Punch een randje aan gegeven heb. Het gaatje aan de andere kant is met een gaatjespons gedaan die niet van Stampin’ Up! is. De tekst op het labeltje komt ook uit Blij en Bloemrijk en heb ik met Shy Shamrock inkt gestempeld. Een klein strikje van wit Bakers Twine maakt het ook een echt labeltje. De kaart heb ik tot slot nog wat bling gegeven met de Iridescent Pearls.

Wil je meer projecten zien met de nieuwe kleuren van Stampin’ Up! ga dan vlug naar Instagram en hop langs de andere deelnemers van deze Instahop.