In de nieuwe SUOC is het thema : Mix it Up! waarbij we verschillende designs DSP (strepen, ruitjes, stipjes, etc) moeten gebruiken.

Nou, daar kan ik wel wat mee! Gelukkig is het Nature’s Sweetness DSP overgegaan naar de nieuwe catalogus want daar was ik nog niet klaar mee. Ik heb verschillende designs uit dat pak papier gekozen. En herken je het design van mijn kaart? Op pagina 22 van de nieuwe jaarcatalogus staan allerlei kaartdesigns en die zijn echt zo leuk!

Ik sneed mijn DSP eerst in 4 stroken van 4.5 cm breed en daarna sneed ik van 2 van de designs een stuk van 3.8 cm en van de andere 2 designs een stuk van 9.5 cm. Deze plakte ik op een kaartbasis van Pebbled Path kaartkarton.

Uit diezelfde kleur kaartkarton stanste ik een label (uit de Stylish Shapes Dies) en ik gebruikte Pebbled Path ook om op te stempelen met Versamark inkt. Ik koos de vanillestokjes uit de Lovely & Sweet stempelset en strooide daar gouden embossingpoeder over en verhitte het met mijn heat tool .

Diezelfde techniek gebruikte ik ook voor het Pebbled Path labeltje waarbij ik een stempel uit Liefde en Lichtpuntjes heb gebruikt. Tot slot stanste ik uit Gold Foil een iets groter label van de Stylish Shapes Dies. En daarmee kon ik mijn kaart afmaken. Het gouden label plakte ik nog op de kaart, het label met de tekst plakte ik met dimensionals eroverheen en ook de vanillestokjes (die ik uitgeknipt had, daardoor is de rand iets groter) kregen dimensionals.

Snap je nu waarom ik nog niet klaar was met dat DSP? Het is veel te mooi om al aan de kant te schuiven toch ?!