De Encircled in Nature bundel heeft prachtige stempels maar de bijbehorende stansen zijn ook geweldig! Vandaag zijn de stansen in de hoofdrol.

Het roestbruine (eigenlijk Copper Clay) Tartan Foil DSP vind ik zo’n ontzettende kerstsfeer geven dat ik besloot dat dit de achtergrond moest zijn voor mijn kerstkrans.

De kaartbasis werd dus Copper Clay kaartkarton met daarop een mat van het Tartan Foil DSP.

Vervolgens stanste ik de krans en nog wat dennetakjes uit met behulp van de Encircled in Nature Dies. Door eerst adhesive sheet achter op mijn Shaded Spruce kaartkarton te doen maakte ik stickers zodat ik na het stansen geen gedoe had met lijm op de smalle delen van de krans. De krans plakte ik op de kaart en de dennetakjes concentreerde ik op de linkeronderhoek.

De tekst komt uit More Wishes en deze heb ik met Night of Navy inkt gestempeld op een restje Basic White kaartkarton en daarna zorgvuldig uitgeknipt. Het is eigenlijk niet echt mijn hobby, dat nauwkeurige knippen, maar het resultaat is altijd wel weer mooi. De tekst plakte ik ook met lijm op mijn kaart.

Tot slot plakte ik nog wat Petal Pink Foiled gems rondom de tekst en daarmee was mijn kaart af.