Elke 5e woensdag van de maand (en dat is dus niet heel vaak) is er een speciaal thema tijdens de Facebook live uitzending van Leonie François.

En dat speciale thema is “Geinspireerd door”. Dit keer is dat Vakantie.

Een tijdje terug heb ik al eens een kampeer-kaart gemaakt dus dat kon ik deze keer niet meer doen. Maar eerlijk gezegd heb ik niet veel stempels die me meteen aan vakantie doen denken. En toen schoot ineens een idee door mijn hoofd : als je op vakantie bent, dan wil je dat iemand voor je huiskamer planten zorgt en die wil je na je vakantie natuurlijk bedanken. En dan is een kaartje natuurlijk wel het minste wat je kunt doen!

Dus ik besloot een “bedankt voor het verzorgen van mijn plantjes”-kaart te maken.

Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White heb ik een mat van Soft Sea Foam kaartkarton geplakt en daarop zit een net iets kleiner paneel Basic White waarop ik met Soft Sea Foam inkt en de Leaf Collection achtergrond stempel bladeren heb gestempeld.

Vervolgens heb ik met de Modern Oval Punch een ovaal geponst uit een restje Basic White kaartkarton en daarop met Azure Afternoon inkt het woordje Bedankt gestempeld (uit Echt iets bijzonders).

De bloemetjes komen uit Sentimental Park en die heb ik met Flirty Flamingo inkt gestempeld (meteen voor het randje en eerst afgestempeld voor de binnenkant van de bloem). De bloemen heb ik daarna uitgeknipt. Ik vond dat er ook nog blaadjes bij moesten dus ik heb de Petal Park Builder Punch gepakt voor het uitponsen van de blaadjes uit Soft Sea Foam kaartkarton. Met de Stampin’ Write marker in de kleur Granny Apple Green heb ik een nerfje op de blaadjes getekend.

Toen alles vastgeplakt zat besloot ik dat ik toch nog wat wilde spetteren met een Stampin’ Write marker in de kleur Azure Afternoon. Daarvoor was dus even wat afdekwerk nodig want ik wilde niet over de witte buitenrand en de tekst en bloemetjes spetteren. Gelukkig heb ik in mijn oud papierbak altijd wat papier liggen wat ik daarvoor kan gebruiken!

En zo ben ik toch nog heel tevreden over mijn kaartje geinspireerd op vakantie!