Deze vrolijke kit won ik tijdens mijn On Stage Stampin’ Up! conferentie eerder dit jaar. Hoog tijd om hem eens aan jullie te laten zien!

Deze kit is een non-stamping kit oftewel: je hoeft niets te stempelen! De teksten kun je uit een kaartje drukken en je kunt daarbij kiezen uit Engels, Duits, Frans en Nederlands. De bijbehorende handleiding laat je duidelijk zien wat bij welke kaart hoort en hoe je ze op moet plakken. Naast de teksten, de kaarten en de 3D figuurtjes zit er trouwens ook nog een rolletje touw, plakpuntjes en dimensionals in. En natuurlijk de bijpassende envelopes.

Dus voel je je niet zo creatief en wil je toch vlug wat zelfgemaakte kaartjes maken: koop dan deze kit! Er zitten 3 verschillende soorten kaarten in en van elke soort kun je 3 kaarten maken. Dus 9 kaarten in totaal.

Het enige wat ik mij nog afvraag: het is heel aardig om een envelop te maken voor de kaart met de aardbei erop. Maar hoe krijg ik die aardbei plat? Of had ik niet de linker en rechterkant al vast moeten plakken? Als iemand het antwoord weet, dan hoor ik het graag! En anders dan geef ik deze kaart gewoon met een kadootje aan iemand.. Dan heb ik geen envelop nodig.