Nog een kaart met de Encircled in Nature Dies, ik vind ze zo leuk!

Deze kaart is heel eenvoudig te maken maar je zult er dus wel een stansmachine voor nodig hebben. Gelukkig is de mini-stans-en-embossmachine al goed voor deze kaart dus is de investering voor je hobby-ruimte te overzien.

Ik koos deze keer voor een kaartbasis van Basic Beige omdat ik een witte sneeuwachtergrond wilde hebben voor de bomen en door een witte achtergrond het effect van het witte glimmer minder zou zijn. En wit met very vanilla is ook niet mooi want dan lijkt het very vanilla ‘vies wit’. Het nieuwe Basic Beige is wat dat betreft ideaal! En je ziet al dat in combinatie met Shaded Spruce het beige een groenige tint krijgt.

Om mijn tafereeltje een ‘grond’ te geven heb ik met mijn snijmachine wat rillijnen aangebracht aan de onderkant van mijn kaartbasis waarna ik de tekst (uit Sparkling Snowflakes) met Shaded Spruce inkt gestempeld heb.

Daarna heb ik mijn stansmachine erbij gepakt en heb ik de cirkel uit White Shimmer Paper en de bomen uit Shaded Spruce kaartkarton gestanst. De stansen komen zoals eerder gezegd uit de Encircled in Nature Dies.

Als ik slim was geweest dan had ik wat adhesive sheet achter het Shaded Spruce kaartkarton gedaan, maar ik dacht dat de bomen dik genoeg waren. Eenmaal uit de stans bleken ze toch fijner te zijn dan ik had gedacht en moest ik dus heeeeeel voorzichtig met mijn lijm aan de gang. Dat is geen probleem, maar adhesive sheets waren makkelijker geweest.

En daarmee was mijn eenvoudige kerstkaart alweer klaar!