Op pagina 25 van de jaarcatalogus staan een aantal kaarten. Kun jij zien welke kaart we moesten CASE’en aan de hand van mijn kaart?

Ik denk dat het vrij duidelijk was of niet? Ik heb grotendeels dezelfde kleurencombinatie aangehouden en de schuine lijn waarmee de bloemen zijn geplaatst op zowel de kaartbasis als het voorste paneel heb ik ook overgenomen.

Ik had alleen niet dezelfde bloemen en dus koos ik voor de Translucent Florals. Grote bloemen die erg mooi zijn. De bijpassense stansenset heeft trouwens ook stansen waarmee je deze bloemen kunt namaken en in combinatie met vellum is dat prachtig.

Na de uitzending van vorige week ben ik meteen aan de slag gegaan met deze kaart en hij was werkelijk in een kwartiertje of zo klaar!

Op een kaartbasis van Shy Shamrock kaartkarton heb ik met diezelfde kleur inkt de bloemen gestempeld in de linker bovenhoek en rechteronderhoek. Daarna sneed ik een paneeltje Basic White en daar stempelde ik diezelfde bloemen met Petunia Pop inkt en daarna de blaadjes met Shy Shamrock inkt. Ik vond dat dit paneeltje nog wel een gekleurde mat kon gebruiken en dat werd een net iets groter paneeltje Petunia Pop kaartkarton. Ik heb beide paneeltjes op elkaar gelijmd en daarna met dimensionals op de kaartbasis geplakt.

De tekst staat op Pretty in Pink kaartkarton waar ik met de 1 3/4″ cirkel pons een cirkel uit geponst had. De tekst heb ik met Shy Shamrock gestempeld en omdat ik het daarna nog wat kaal vond heb ik er in Petunia Pop inkt nog wat kleine bloemetjes omheen gestempeld. Het cirkeltje kon daarna met dimensionals op de kaart.

En voila! klaar was mijn kaart! Soms hoef je niet lang te denken over een kaart maar gewoon wat stempelwerk en klaar!