Toen ik vorige week na de Prulleke Facebook Live weer in de woonkamer kwam was Peter een film aan het kijken. En ik raakte geinspireerd!

Ik heb de foto die ik maakte hier rechts nog een beetje uitvergroot. Ik zag namelijk een tafelkleed en dacht : wat een gave achtergrond voor een kaart!!

Op een stuk Basic White kaartkarton stempelde ik met de Blij en Bloemrijk stempelset en Versamark inkt de bloemen en blaadjes.Deze heb ik daarna heat-embossed met wit embossingpoeder. En daarna kon ik gaan inkleuren. Helaas bleven de gestempelde delen niet kraakwit omdat Stampin’ Blends inkt op basis van alcohol zijn en dus niet afgestoten wordt door de embosste delen, maar ik ben toch gewoon doorgegaan. Ik gebruikte behoorlijk wat kleuren trouwens : Lemon Lolly en Daffodil Delight voor de gele bloemen, Poppy Parade en Real Red voor de rode bloemen, Old Olive en Mossy Meadow voor de blaadjes en daarna kleurde ik de rest in met Wild Wheat. Ik was erg blij met het eindresultaat!

Omdat ik niet teveel van de achtergrond wilde weghalen heb ik de rest van de kaart vrij eenvoudig gehouden. Ik heb het paneel op een kaartbasis geplakt van Very Vanilla kaartkarton en uit een restje Very Vanilla heb ik een cirkel geponst met de 1 3/8″ cirkelpons. Daar heb ik de tekst uit Blij en Bloemrijk op gestempeld in Real Red inkt. Daarna heb ik het rondje door mijn Old Olive inktpad laten draaien zodat er een klein randje aan mijn cirkel komt.

Een stukje lint met grote ruiten en wat Glossy dots maken de kaart af.