Binnenkort is er een online bijeenkomst voor Stampin’ Up! Demonstratrices en daarom kon ik al iets bestellen uit de nieuwe najaarscatalogus!

De najaarscatalogus zelf heb ik nog niet gezien, maar ik kon dus wel 1 collectiepakket bestellen (als ik dat wilde) en dat heb ik gedaan want kijk dan wat een mooi papier!! Met de stempelset die hierbij hoort kun je deze vogeltjes stempelen of een ander (enkel) vogeltje, een takje (katjes?), een halve kerstkrans en 3 teksten (niet gerelateerd aan kerst). De bijpassende stansen bevatten stansen voor de afbeeldingen uit de stempelset en nog wat extra takjes en een grote stans waar je een doorkijkje van dennetakken mee kunt maken. Verder zit er een embossingfolder bij waarmee je een berkenrelief kunt maken en 3 kleuren Bakers Twine en 4 kleuren blingsteentjes.

Het is teveel om nu te laten zien en dus ben ik begonnen met het prachtige papier.

Op een kaartbasis van Cherry Cobbler kaartkarton zit een paneel uit het Nests of Winter DSP. Op dat DSP heb ik de tekst gestempeld uit Sparkling Snowflakes in Lost Lagoon inkt. Met Lost Lagoon kaartkarton heb ik uit de Everyday Details Dies een rechthoek gestanst en deze heb ik met dimensionals op de kaart geplakt.

De vogeltjes komen ook uit het DSP en deze heb ik met de Winterly Treetops Dies uit kunnen stansen. Wat heerlijk als alle producten van Stampin’ Up! zo coordineren dat je je stansen voor zowel je stempels als je DSP kunt gebruiken!! Het scheelt me in ieder geval een heleboel knippen!!