Nadat ik vorige week het DSP al had getoond laat ik nu wat meer zien uit het collectiepakket Winterly Tree Tops.

Want in het Winterly Tree Tops collectiepakket zit natuurlijk ook een stempelset! Ik stempelde het enkele vogeltje op een stuk Fluid100 Aquarel papier met Stazon inkt. Ik wilde namelijk met pastelkrijt en de Blender pen aan de slag! Door wat van het krijt op het aquarel papier te krassen heb je meer dan voldoende om je hele tekening in te kleuren! Het bruin van de tak maakte ik door Poppy Parade en Mossy Meadow wat te mixen. Verder heb ik ook nog wat Memento inkt op de rand van een stempelblok gedaan want ik had toch nog wat zwart nodig want niet bij mijn pastelkrijtjes zat. Vervolgens heb ik het vogeltje uitgestanst met de bijbehorende stansen.

Uit diezelfde stansenset heb ik het frame van dennentakken gestanst uit Shaded Spruce kaartkarton. Het biedt precies een doorkijkje naar de berkenstructuur die ik gemaakt hebt met de Birch Wood 3D Embossing Folder die ook in het collectiepakket zit. Ik gebruikte hiervoor het nieuwe Basic Beige kaartkarton.

Dit alles ging op een kaartbasis van Basic Beige kaartkarton. Ik wilde nog wel een tekst erbij plaatsen, maar wist niet zo goed waar ik dat het beste kon doen. En dus besloot ik het dit keer niet op de voorkant maar in de binnenkant te doen. De tekst komt uit de Light the Sky stempelset en ik vind hem prima passen bij deze kaart. Het hoeft niet altijd alleen maar kerst te zijn toch?