Afgelopen zaterdag was Creativity Now, een online creative dag georganiseerd door Stampin’ Up! en uitsluitend voor demonstrators.

Mijn energie die dag liet mij niet toe om meteen mee te knutselen, maar vandaag lukte dat wel! Ik heb nu namelijk 2 weken vakantie en het is me buiten IETS te heet om daar actief te zijn. En dus zit ik lekker koel binnen in mijn hobby-hokje met een ventilator boven mijn hoofd 😀

En het leukste project wat er zaterdag bij zat was (naar mijn mening dan) een doosje met daarop een hele leuke achtergrond techniek. Nu heb ik dat doosje niet, maar ik kan natuurlijk met diezelfde techniek wel een kaart maken! En dat heb ik dus hier gedaan!

Die rode streperige achtergrond die je op deze kaart ziet heb ik gemaakt door wat van de enamel effects (of lakeffecten in het nederlands) achterop een paletmes te doen en deze uit te smeren op mijn kaart. Ik koos hier voor Real Red, maar tijdens Creativity Now werd er koper uitgesmeerd.

De twee kransen die je op mijn kaart zijn de kransen uit de Winterly Tree Tops stempelset die in de aankomende najaarscatalogus komt. Ik heb dat met Memento inkt op een restje Basic White gedaan en daarna met een Blending brush en Mossy Meadow inkt gekleurd. Daarna heb ik ze uitgestanst met de bijpassende Winterly Tree Tops Dies. De besjes heb ik met diezelfde enamel effects gemaakt.

Rechtsonder op de kaart heb ik met diezelfde Memento inkt de tekst gestempeld uit So Very Merry. En uit diezelfde stempelset heb ik de kerstman gestempeld op een restje Basic White en deze heb ik uitgeponst met de 2 3/8″ cirkelpons. Daarna heb ik deze ingekleurd met Stampin’ Blends in de kleuren Real Red, Mossy Meadow, Copper Clay en een klein beetje S1000 voor het gezicht van de kerstman. En klein strikje van het Copper Clay Linnen thread erbij maakt deze voorkant af.
Daarna hoefde ik het geheel alleen nog maar op een mat van Mossy Meadow te plakken en dat dan weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White en klaar was mijn kaart!