Deze week hoefde ik niet lang na te denken welke winnende 3-op-een-rij ik ging kiezen bij de Facebook Live van Leonie François.

Een figuur uit designpapier?? Het nieuwe Nests of Winter DSP wat in de najaarscatalogus komt maar wat ik nu al kon kopen omdat ik meedeed met Creativity Now bevat de meest schattige vogeltjes!! Met al dat mooie DSP kan daar ook wel een gekleurde basis bij en dat betekent dat ik er ook nog een label bij moet doen.. Geen probleem!

Als kaartbasis koos ik voor Garden Green kaartkarton want dat zit ook in het DSP. Daarop zit een mat van een van de designs uit het DSP. Ik had in mijn voorraad nog wat uigestanste (deckled circles) cirkels in Basic Beige, dus dat past er ook wel mooi bij. En daarmee wist ik ook welk vogeltje ik wilde uitknippen. Omdat er wat weinig contrast was met het basic beige besloot ik nog een rondje uit te ponsen met de 1 3/4″ cirkelpons uit Garden Green kaartkarton. En toen ik daar toch nog een restje van had heb ik ook maar wat takjes uitgestanst met de Winterly Tree Tops dies.

Een ander design uit het DSP heb ik gebruikt om een vlag uit te stansen (Stylish shapes dies). En toen de tag…

Stampin’ Up! heeft daar hele leuke stansen voor gehad, maar die zijn niet actueel meer. Die kan ik natuurlijk nog wel gebruiken, maar aangezien ik alleen actueel assortiment wil tonen (of wat binnenkort actueel wordt) vielen die stansen af. Maar de Country Side Corner Dies hebben stansen die ook wel wat weg hebben van tags. En dus stanste ik een tag uit Crumb Cake kaartkarton waar ik met een gaatjestang (geen Stampin’ Up!) twee gaatjes in gemaakt heb. Hierdoor kon ik het Copper Clay linen thread rijgen en een strikje maken. De tag was alleen wat kort en dus heb ik hem gewoon doormidden geknipt!! Daar zie je in de uiteindelijke kaart namelijk helemaal niks van omdat er nog vanalles overheen geplakt zit!!

Toen ik tevreden was hoe de layout geworden was heb ik alles vastgeplakt. De groene cirkel met vogeltje heb ik met dimensionals opgeplakt, de rest met Tomow lijm. En ik kon hiet niet laten om er toch nog wat Earth Tone Shimmer Gems bij te doen.

Wat vinden jullie, is dit een herfstig/winters verjaardagskaartje of is het meer een kerstkaart? Ik vind het een verjaardagskaart! Of misschien wel een bedankt- of een beterschapskaartje.. het kan eigenlijk allemaal!