Vandaag doe ik mee met de Try a sketch on Tuesday Challenge. Een online challenge is handig als je zelf even geen idee hebt hoe je je kaart wilt maken.

En ook op deze kaart ga ik nog even door met het delen van het fantastische collectiepakket wat in dit najaar in de catalogus komt. De Winterly Tree Tops stempelset met bijpassende stansen, het prachtige Nests of Winter DSP, Linnen draad, een embossing folder met berken-relief en blingsteentjes. Alles past bij elkaar zoals we dat van Stampin’ Up! gewend zijn.

Op deze kaart zie je het DSP en linnen draad. Dit keer heb ik het mezelf makkelijk gemaakt : met de 1 3/4″ cirkelpons heb ik 3 vogeltjes uit het DSP geponst en met de 2″ cirkelpons heb ik wat Real Red kaartkarton geponst voor achter de vogeltjes.

Vervolgens heb ik twee designs DSP gekozen als achtergrond. Voordat ik het vastplakte op mijn kaartbasis van Real Red kaartkarton heb ik er wat groen linnen draad omheen gedraaid en vastgestrikt. De vogeltjes heb ik met dimensionals opgeplakt.

En toen was ik de tekst vergeten! Gelukkig heeft de kaart in de hoek een vlakke ondergrond, dus kon ik alsnog met Real Red de tekst uit de Winterly Tree Tops stempelset stempelen.

In de productenlijst hieronder zie je alleen de producten die op dit moment te bestellen zijn. Begin september kan het collectiepakket besteld worden.