Koop jij ook wel eens voorgekookte eieren? Ze zijn meestal heel vrolijk gekleurd, maar afgelopen week waren het bijna herfstkleuren! En ik raakte geinspireerd!

Zou het komen door het herfstachtige weer van de afgelopen weken? Want echt zomer hebben we nog niet gehad..

Ik had eigenlijk een kaart willen maken met de Planted Paradise stempelset. En dan de bloempotten in kleurtjes en daarin bladeren van groen. Maar terwijl ik op Pinterest aan het rondkijken was zag ik ineens een kaart met deze vlindertjes voorbij komen. En deze komen OOK uit Planted Paradise! Ik had het vlindertje niet eens gezien! De kaart die ik zag was van Julia DeGuia en had 9 vlindertjes. Maar omdat ik maar 6 eieren heb besloot ik de vlindertjes te stempelen in de kleursetting zoals de eieren in hun doosje zaten met een wat grotere tekst eronder.

De kleuren die ik gebruikte voor mijn vlindertjes zijn : Garden Green, Daffodil Delight, Pumpkin Pie, Pretty Peacock, Petunia Pop en Real Red. Ik stempelde ze op een paneeltje Basic White kaartkarton.

De tekst komt uit de Vol Verrassingen stempelset en deze stempelde ik met Memento zwarte inkt. Achter mijn paneeltje zit nog een mat van Pretty Peacock kaartkarton en dat geheel zit op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. En meer had deze kaart niet nodig! Een zogeheten “Clean and Simple” kaart deze keer!