Witte inkt gebruik ik niet zo vaak. En als ik de inkt weer eens gebruik dan denk ik telkens : waarom doe ik dat niet vaker !?!?!

Deze kaart is best vlug klaar en is ook erg geschikt om in bulk te maken. Omdat het voornamelijk stempelen en ponsen is, is je enige beperking je voorraad kaartkarton en daar zou je zelfs nog in kunnen varieren.

Hoe maakte ik nu deze kaart: ik begon met een kaartbasis van Night of Navy kaartkarton. Daarop zit met dimensionals een paneel van Night of Navy kaartkarton waar ik met de stempelset Drizzling Droplets en witte inkt een sneeuwachtergrond op gestempeld heb.

Een stukje Soft Seafoam kaartkarton heb ik gebruikt om een cirkel uit te ponsen met de 2 3/8″ cirkelpons. En met diezelfde kleur kaartkarton heb ik een strookje gesneden voor de tekst. De tekst komt uit Merriest Trees en deze heb ik met Night of Navy inkt gestempeld.

En op een restje Basic White kaartkarton heb ik het huisje uit So Very Merry in Night of Navy inkt gestempeld en deze heb ik uitgeponst met mijn 2″ cirkelpons. Daarna heb ik de cirkel nog even over mijn Night of Navy stempelkussen laten rollen zodat er een subtiel blauw randje rondom de witte cirkel komt. Ik koos ervoor om het huisje eens niet in te kleuren. (tip: dat maakt het ook meteen een bulk-kaart: alleen stempelen is zoveel sneller dan ook nog inkleuren!).

En daarmee waren alle onderdelen af: het strookje tekst kon op het bestempelde paneeltje, de twee cirkels plakte ik op elkaar en deze plakte ik met dimensionals op de kaart. Ik ben benieuwd wat voor combinaties je nog meer kunt maken. Een andere afbeelding, een andere accentkleur (ipv mijn Soft Seafoam) zouden denk ik ook allemaal erg leuk zijn!