Welkom bij een nieuwe Stempelschatten bloghop. In deze bloghop laten we stempelsets zien die een beetje onderbelicht zijn en dat niet verdienen!

Deze maand is het thema : Vakantie in zicht! Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn eerste twee weken vakantie er net op zitten en dat mijn volgende twee weken pas eind augustus/begin september zijn.. En in deze eerste twee weken die net voorbij zijn hebben we vooral veel aan onze schuur gewerkt. Vorig jaar juli hebben we de oude gesloopt, begin december was de bouw van de nieuwe schuur klaar. De afgelopen weken hebben we eindelijk (bijna) alle bouwafval en ‘zooi’ naar de milieustraat afgevoerd en is de elektriciteit bijna klaar. Kortom.. niet echt iets om een kaart over te maken..

Cake Fancy (162932)

Maar denkend aan vakantie denk ik aan zon, tropisch, mooie bloemen en planten. En dat bracht me bij deze kaart. En verrassend genoeg komen de bloemen uit een stempelset die ook al in de voorjaarscatalogus stond en meegenomen is naar de huidige jaarcatalogus : Cake Fancy. Een hele leuke set waarbij je zelf je taart kunt bouwen en versieren.

Ik stempelde twee van de bloemen in de kleuren Berry Burst en Melon Mambo inkt op een stuk Basic White kaartkarton en knipte ze daarna uit. Op een paneel Basic White van 9.5 cm x 14.8 cm stempelde ik in Pretty Peacock inkt de bladeren uit Planted Paradise (en een takje uit Cake Fancy). En daar plakte ik mijn bloemen weer overheen.

De tekst komt uit Echt iets Bijzonders en deze heb ik gestempeld in Berry Burst inkt op een strookje Basic White waarna ik de tekst uitgeknipt heb. Deze ging met dimensionals op de kaart.

Als kaartbasis koos ik voor Berry Burst kaartkarton en aan de linkerkant heb ik nog een strookje Melon Mambo kaartkarton geplakt voordat ik het bestempelde Basic White paneel erop plakte. Wat Glossy Dots in Melon Mambo kleur maken deze kaart af.

Dankjewel voor je bezoekje aan mijn blog. Wil je meer inspiratie zien in dit thema, klik dan op de link van de volgende deelnemer :