Ik was niet helemaal tevreden over mijn kaart van 4 dagen geleden. Dus maakte ik nog een kaart met dezelfde kleuren.

De blikvanger is deze keer de Spiral Dye stempel. Dit is een achtergrond stempel waarmee je prachtige meerkleurige afbeeldingen kunt stempelen door het papier te draaien. In dit geval heb ik een stuk Fresh Freesia kaartkarton eerst gestempeld met Misty Moonlight inkt. Daarna heb ik het papier 180 graden gedraaid en nog een keer gestempeld met Gorgeous Grape inkt.

Het makkelijkse is om hiervoor een stempeltool genaamd Stamparatus voor te gebruiken. Zeker bij dit soort grote stempels kan het zijn dat je niet alles goed aandrukt waardoor je soms een stukje van je stempelafdruk mist. Omdat de stempel bij de Stamparatus op een vaste positie in het deurtje zit, kun je nog een keer stempelen op exact dezelfde plek.

De kaartbasis is gemaakt van Extra stevig Basic White kaartkarton. Achter het gestempelde paneeltje zit nog een mat Crumb Cake kaartkarton. Die laatste twee lagen heb ik eerst op elkaar geplakt en daarna een stukje touw uit de You are my anchor kaartkit eromheen gedraaid. Daarna heb ik stroken Adhesive sheets geknipt en daarmee heb ik het op de kaartbasis geplakt.

De tekst heb ik met de Biggest Wish stempels in de kleuren Fresh Freesia en Crumb Cake inkt gestempeld op een rest stukje Basic White kaartkarton. Met de Tailored tag pons ponste ik naast het gestempelde stukje ook nog een tag uit Gorgeous Grape en Misty Moonlight kaartkarton. Deze drie tags plakte ik op elkaar en daarna met dimensionals op de kaart.

Wat dikke gilded gems maken de kaart af.