De Bundle die Stampin’ Up! deze maand onder de aandacht wil brengen is Quiet Meadow.

Als je van de natuur houdt, dan vind je de motieven van het Quiet Meadow-productpakket zeker leuk!

Deze twee prachtige producten hebben zachte, subtiele silhouetten, delicate details en tijdloze textuur, allemaal met de kalme, vredige, aangename uitstraling van de natuur. Creëer kaarten om medeleven te betuigen, pluk een buitengewoon boeket vol bloemen bij elkaar of stempel een zomerse scrapbookpagina! Welk meesterwerk met een bloemenweide erin je ook maakt, de mogelijkheden gloren aan de horizon met deze producten.

Dit prachtige productpakket bevat de stempelset Quiet Meadow en de bijpassende Weidestansen. Je kunt ze apart kopen, maar krijgt 10% korting als je ze samen als productpakket koopt! Wil je ook de natuur in met het Quiet Meadow-productpakket? Laat het me dan weten. Ik help je graag met je bestelling.

Als je deze maand voor 30 euro of meer bij me besteld krijg je van mij een PDF van de workshopflyer met daarin een stap voor stap beschrijving hoe je de twee kaarten hierboven kunt maken.