Het is niet leuk om een condoleance kaart te maken want dat betekent dat er iemand in je omgeving overleden is.

Ik maak ze daarom liever niet maar je ontkomt er niet aan.

Het Simply Elegant Designpapier heeft een heel ingetogen set van designs. Er is niet veel kleur: Basic Gray, Basic Black, Very Vanilla en Basic White worden gecombineerd met goud, zilver en koper foil.

Ik besloot een kwart van een van de designs (6″x6″) te snijden en daarna op 2″ een streepje te zetten op elke zijkant en vervolgens het papier weer door te snijden. Daardoor krijg je 4 vierhoeken die elk op een eigen kaart kunnen worden geplakt. Twee ervan heb ik gebruikt in de kaarten die ik gemaakt heb.

De kaartbasis is extra stevig Basic White en ik heb een stuk Basic Gray kaartkarton gesneden op het formaat van de voorkant van de kaart. De ene kaart heb ik landscape en de andere kaart heb ik portrait gemaakt. Onder het stuk designpapier zit trouwens nog een stuk Copper Foil.

De stempel is van de nieuwe hostess set “In je eigen woorden” die je tijdens de Sale-a-Bration kunt bestellen (start 3 augustus).