Op 3 augustus begint de Sale-a-Bration. Een periode waarin je gratis producten mag uitzoeken bij een aankoop van 60 euro aan Stampin’ Up! Producten.

Een van de producten die je kunt kiezen is het Beautifully Penned 12″ x 12″ Designpapier. Het papier is volledig in grijstinten. Zie hieronder welke designs uit het pakket ik gebruikte voor mijn kaart.

In eerste instantie zul je misschien over dit papier heen kijken want zwart-wit papier is saai. Totdat je het inkleurt!

De basis van mijn kaart is een stuk Pale Papaya kaartkarton. Daarbovenop zit een van de designs uit het papier. Ik sneed het eerst op maat voor de voorkant : 10 cm bij 14.3 cm. Daarna sneed ik aan de rechterkant een stukje naar binnen en ik vouwde de hoeken om. De achterkant kleurde ik met een Sponge Dauber en Highland Heather inkt paars. De voorkant kleurde ik met (een andere) Sponge Dauber en Mint Macaron inkt groen. Daarna plakte ik het pas op de voorkant van mijn kaartbasis. Daardoor kon ik ook meteen zien welk deel ik nog uit de voorkant van mijn kaartbasis moest snijden.

Met de Layering Circle dies stanste ik een geschulpt cirkel uit Highland Heather kaartkarton en een iets kleiner cirkel uit een ander vel van het designpapier. Deze kleurde ik in met Stampin’Blends Markers (Pale Papaya en een hintje Mint Macaron). De twee cirkels plakte ik op elkaar en plakte het daarna met wat dimensionals op mijn kaart.

Een strikje Pale Papaya Open Weave Ribbon maakt de voorkant af.

Aan de binnenkant heb ik een stuk Mint Macaron kaartkarton geplakt van 10 cm bij 14.3 cm. Ik zocht een kleine stempel en vond deze in de stempelset Sweet Strawberry. Deze stempel stempelde ik met zwarte inkt aan de binnenkant zodat het ook aan de buitenkant leesbaar was.

Zo zie je dat het zwart witte designpapier helemaal niet saai is! Sterker nog: omdat het geen kleur heeft, kun je er zelf je eigen kleur aan geven waardoor het altijd bij jouw kaart past.

De Sale-a-Bration periode begint op 3 augustus en duurt tot 30 September

Ik zal op 3 augustus een download link plaatsen naar de Sale-a-Bration folder op mijn Catalogus pagina. Eerder mag ik deze folder nog niet publiceren via deze website. Wil je hem op papier in huis hebben, laat het me dan weten via het aanvraag formulier. Tegen een vergoeding van 5 euro stuur ik je de Sale-a-Bration folder samen met de Juli-December Mini Catalogus (die ook op 3 augustus uit komt) op. Je krijgt daarbij ook een waardebon ter waarde van 5 euro om te besteden uit de folder.