Op 3 augustus begint de nieuwe najaarscatalogus. Ik kon al wat bestellen uit de catalogus en maakte daar dit kaartje mee.

Ik heb me voor deze kaart grotendeels laten inspireren door een voorbeeld wat in de catalogus staat. Ik vond het effect van de uitgeknipte hoeken zo leuk dat ik dat ook wilde doen!

De basis van deze kaart is een stuk Garden Green kaartkarton 14.8 cm x 21 cm, gerild op 10.5 cm.

Daarop zit nog een stuk Garden Green kaartkarton van 13.8 cm bij 9.5 cm waardoor er een rand van 0.5 cm rondom ontstaat. Ook heb ik een stuk Basic White kaartkarton uitgesneden in diezelfde maat. Daarop heb ik de verschillende bladeren en bessen gestempeld uit de Christmas Season stempelset. De kleuren die ik gebruikt heb zit je links op de foto.

Daarna heb ik de hoeken uitgeknipt en de Basic White kaart op het Garden Green geplakt. Daaromheen bevestigde ik een stukje Evening Evergreen Chevron Weave Ribbon. Met de stansen die horen bij de Christmas Season stempelset (Seasonal Label dies) stanste ik het label in Real Red en Basic White.

De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Fantastische Feestdagen. In de catalogus staat deze als “Christmas to Remember”. Deze stempelde ik met Real Red inkt op het Basic White label.