Vorige maand liet ik je zien wat je kon maken met de You are my anchor Card Kit. Dit is wat je er nog meer mee kunt maken!

Nadat ik 1 doosje en 5 kaartjes had gemaakt volgens de instructie had ik nog heel veel over. Ik zou natuurlijk nog zo’n zelfde set kunnen maken maar ik besloot met het restant aan onderdelen van de Card Kit een andere set van doosje en 5 kaartjes te maken. Ik heb uit Extra Stevig Basic White kaartkarton de kaartbasissen gesneden : 3″ x 6″ met een rillijn op 3″. Bij sommige kaarten gebruikte ik een halve kaart van de oude kaartbasissen. Maar soms heb ik ook gewoon een achtergrond gestempeld of zelfs met een stencil bewerkt. Zie hieronder het resultaat van mijn alternatief kadoosje:

Toen ik daar klaar mee was had ik nog steeds heel veel over! En dus besloot ik ook nog 2 kaartjes van normaal formaat te maken:

Met wat extra kaartkarton uit mijn voorraad was dit linker kaartje zo klaar.

Daarna maakte ik nog een ander kaartje dat wat meer tijd kostte : met de alcohol techniek maakte ik op Vellum een zee. Met het anker helemaal op de bodem en het kleine bootje bovenop de zee vond ik het een leuk effect!

En zelfs na deze twee kaartjes heb ik nog heel veel over. Ik heb de rest van de onderdelen in een Stampin’ Up Stempel hoes gedaan voor een andere keer. Zulke hoezen zijn niet alleen handig voor stempels, maar ook voor stansen, restjes DSP of in dit geval resten van mijn Card Kit.