Sinds de nieuwe jaarcatalogus staan kits niet meer in de catalogus maar worden ze het hele jaar door vernieuwd op de website.

De kit die ik jullie vandaag wil laten zien is de You are my anchor Card Kit. Dit is een Stamping kit wat betekent dat je bij je producten ook nog een stempelsetje, een stempelblok , een kleine inktpad en dimensionals, lijmpuntjes en in dit geval touw krijgt. Het is dus een compleet pakketje met 10 kaartjes (5 designs), 10 envelopjes, 4 doosjes en alles wat je nodig hebt om het te maken inclusief een instructie.

Heel handig dus voor de stempelaar om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Of als je nog niet zo ervaren bent maar kennis wilt maken met de producten van Stampin’ Up!

Je kunt de kaartjes maken om zelf weg te geven maar je kunt ook een stapeltje maken en in de inbegrepen kadoverpakking doen om als geschenk te geven. Deze set is verkrijgbaar in Engels, Frans en Duits. Bekijk de kit in detail in dit filmpje (engelstalig).

Ik heb mijn eerste doosje en alle 5 verschillende kaartjes al klaar. Met alles wat ik nu overhoud ga ik kijken of ik alternatieve kaarten kan maken. Want het stempelsetje en de inkt zijn echt nog wel te gebruiken voor andere dingen! Zodra ik wat alternatieven heb bedacht zal ik ze hier op InkyCards posten!