Vandaag is er weer een Tic-Tac-Toe challenge op Prulleke’s Facebook pagina. Ik deed mee met dit kaartje.

Dit keer koos ik voor de linkerrij van boven naar beneden. Ik begon met een stuk Basic White kaartkarton en pakte de Artistic Mix Decorative Masks en Blending Brushes erbij. In de masks zitten zowel stencils voor mooie motiefjes maar ook een positief en negatief van een label. Ik pakte het label EN een stencil en legde ze op elkaar op mijn Basic White. Met een blending brush en Tahitian Tide inkt ging ik daarna over de stencils heen waarbij ik ervoor zorgde dat rondom het label de donkerste kleur zou zitten en dat het verder naar buiten wat lichter zou worden.
Ik vind het nog steeds leuk om te zien wat het resultaat is als je de stencils weghaalt!

Vervolgens nam ik de Biggest Wish stempelset en stempelde met Tahitian Tide inkt het woord Happy. Omdat ik ook nog zilver in mijn kaart moest verwerken (anders had ik geen winnende lijn in mijn TicTacToe) stempelde ik de tekst Birthday in Versamark inkt, strooide er zilveren embossingpoeder overheen en verhitte dat poeder daarna met de heat tool.

Daarmee had ik voldaan aan de drie voorwaarden voor de challenge, maar ik vond het nog wat kaal. Ik keek nog even door mijn voorraad en zag een nieuwe Embossing Folder die ik nog niet gebruikt had : de Merry Melody 3D Embossing Folder. Ik was eigenlijk van plan om de Embossingfolder zelf van Versamark te voorzien om daarmee de muzieknoten te embossen, maar dat ging niet. Dus ging het paneel eerst door de Embossing folder en streek ik daarna heeeeeeel voorzichtig met het Versamark kussen over het paneel. Alleen de hoge delen kregen daardoor wat Versamark en zo kon ik toch de muzieknoten nog zilver maken!

Tot slot sneed ik het paneel op maat zodat ik er nog een Tahitian Tide kaartkarton mat achter kon doen en het geheel weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kon plakken. Op deze kaart is geen dimensional gebruikt maar toch zit er heel veel dimensie in!