Mijn volgende kaartje met mijn bundel van deze maand : Happiness Abounds.

Er was nog een stans in de Blossoming Happiness Dies die ik nog niet had laten zien dus die wilde ik sowieso in mijn kaart hebben. En omdat het DSP zo prachtig is (en ik zelf niet zo goed kan inkleuren) besloot ik ook weer uitgestanste bloemen en blaadjes uit het DSP te gebruiken. Deze keer in de geeltinten en dus besloot ik om een kaartbasis van Daffodil Delight te gebruiken. Daarop ging een iets kleinere mat van Pale Papaya waarna ik een nog kleinere mat van Basic White kaartkarton heb uitgesneden waarbij ik de grote stans uit de stansenset heb gebruikt. Deze stans snijdt blaadjes uit in een rasterpatroon maar laat ook wat blaadjes half uitgesneden zitten.

De uitgestanste bloemen plakte ik daarna met dimensionals op de kaart en de uitgestanste blaadjes plakte ik met lijm wat achter de bloemen.

Op een reststrookje Basic White kaartkarton stempelde ik de tekst uit de Happiness Abounds stempelset in de kleur Mossy Meadow. De uiteinden van het strookje kregen een vlaggetjes vorm door middel van de Banners Pick-a-Punch.

Tot slot plakte ik nog wat Glossy Dots op de kaart voor wat bling.