Met wat masking, blending en stempelen krijg je dit leuke effect. Deze kaart krijg je als je deze maand een bestelling bij mij plaatst.

De Season of Chic stempelset heeft een hele mooie ‘Thanks’ stempel. Groot en met een speels lettertype. En omdat deze stempelset ook nog eens hoort bij mijn bundel van deze maand was vlug duidelijk welke set ik ging gebruiken voor mijn bedankkaartje.

Met wat strookjes Masking Paper heb ik de randen van een paneel Basic White kaartkarton bedenkt en daarna het midden verdeeld in schuine strepen. Vervolgens heb ik eerst met Blending Brushes de kleuren aangebracht en daarna met diezelfde kleuren inkt de verschillende afbeeldingen gestempeld. De kleuren die ik gebruikt heb zijn : Parakeet Party, Tahitian Tide en Crushed Curry. Het leukste moment van masking vind ik altijd het voorzichtig weghalen van het Masking Paper.

Ik wilde de frisse kleuren op het wit juist nog wat meer laten knallen en de manier om dat te doen is om geen extra kleur toe te voegen maar te gaan voor zwarte accenten. En dus sneed ik een zwarte mat voor onder het paneel met een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. De tekst stempelde ik met zwarte Memento inkt en de matzwarte dots zorgden voor de doorbreking van de strakke lijnen.

Wil jij ook zo’n kaartje ontvangen? Je hebt nog een week om een bestelling te plaatsen. Let ook op dat het nog steeds mijn verjaardagsmaand is, dus bij een bestelling van minimaal 60 euro krijg je van mij nog een kadootje erbij! Je leest meer hierover in mijn verjaardagsmaand post.