Met het fantastische Beauty of the Earth DSP is het niet moeilijk om mooie kaartjes te maken!

Design met Card Templates

Met behulp van de Card Templates van Kylie Bertucci was het heel gemakkelijk om een ontwerp te maken van de kaart van vandaag. Kylie heeft elke maat een eigen kleur gegeven.
Kaartbasis : Calypso Coral
Grote Mat : Flirty Flamingo
Kleine Mat: Rich Razzleberry
Bovenste laag: Old Olive

Het mooie van de Card Templates is dat je je 12″x12″ DSP papier heel efficient in stukken kunt snijden waarna je zonder snijverlies heel veel mooie kaarten kunt maken met DSP. Zo is de Old Olive laat de helft van de Poppy Parade laag. Je kunt 6 Poppy Parade stukken snijden uit 1 vel 12″x12″ Papier.

Het DSP wat ik vandaag gebruikt heb is het Beauty of the Earth DSP. Dit is een van de producten die deze maand met 15% korting verkocht wordt. Ook heb ik gewerkt met de zilveren embossing pasta die nog steeds in de koopjeshoek te koop is. In die koopjeshoek staan producten die uit het assortiment zijn en tegen heel veel korting verkocht worden. En het combineert nog steeds heel goed met producten die wel in de catalogus staan.

Met behulp van de maten van de Card Templates sneed ik vervolgens mijn kaartkarton en DSP. De kaartbasis van Bumblebee, daarop een Grote mat van Early Espresso. Hier heb ik met de Basic pattern decorative mask en de paletmessen de zilveren embossingpasta op gedaan. Let op: embossingpasta heeft vrij veel tijd nodig om te drogen. Dit is dus geen kaartje wat heel vlug klaar is.

De kleine mat is van Merry Merlot en daarop dus het stukje DSP. Om het kaartje af te maken stempelde ik nog een tekst uit Beauty of Friendship op een stukje Bumblebee kaartkarton. Met mijn Double Oval Punch ponste ik vervolgens uit een restje Merry Merlot en het gestempelde Bumblebee. Toen mijn embossingpasta droog was heb ik alles op elkaar geplakt met lijm/dimensionals. En om het zilver terug te laten komen heb ik nog wat Rhinestone basic jewels gebruikt.